De Officiele Trailer staat online!

THIS IS REAL: eindelijk krijgen jullie een blik op het totale programma van de  E.O.F.T. 16/17! Onze helden nemen je mee de jungle in van Myanmar  en Papoea-Nieuw-Guinea, zeilen met je naar de Big Walls van Baffin Island en verkennen voor jullie op skies of per mountainbike de meest woeste uithoeken van de Alpen. Een draaiboek is er niet, filmtrucjes zijn er niet! Avontuur puur – be part of it!

 

LUNAG RI

David Lama wil naar de hoogste toppen. Samen met de amerikaanse klimlegende Conrad Anker wil de jonge alpinist in november 2015 de Lunag Ri – een technisch uitdagende, 6.907 meter hoge granietklomp op de grens tussen Nepal en Tibet – op alpiene manier beklimmen.

THE ADVENTURES OF THE DODO

De vier winnaars van de Piolet d’Or, Sean Villanueva O’Driscoll, Ben Ditto, Olivier en Nicolas Favresse treffen niet alleen bij het Big-Wall-klimmen alle veiligheidsmaatregelen, maar ook bij het musiceren treffen ze meestal de goede toon. Hun volgende avontuur gaat per zeilboot. De zeilboot, de “Dodo’s Delight”, gaat naar Baffin Island, onder leiding van kapitein-priester, de 79-jarige Bob.

DOWN TO NOTHING

Samen met Mark Jenkins, Emily Harrington, Cory Richards en Renan Ozturk wil de amerikaanse alpiniste Hilaree O’Neill de vermoedelijk hoogste berg van Zuidoost-Azië beklimmen. Wanneer in het High Camp ook nog pijnlijke herinneringen samen opkomen met onzekerheid, frustratie en teleurstelling, hangt het doorgaan van de expeditie aan een zijden draadje.