Kom surfen bij Aloha! Dé beste plek voor surfles en golfsurfen in Nederland. Ons surfpaviljoen ligt op de bekendste surfspot van Nederland aan het Scheveningen Noorderstrand en is het hele jaar open. In de zomer zit je met een lekker drankje op ons terras en in de winter knus bij de open haard. In ons nieuwe paviljoen met intieme sfeer kunnen wij alle faciliteiten bieden voor de surfer, zoals een lekkere warme douche, kluisjes en de beste surfgear. Onze surfshop is 7 dagen per week open. Wij zijn een surfspeciaalzaak met alle belangrijke surfmerken en de nieuwste (duurzame) surfmode. CU soon @ Aloha….and be stoked!

www.alohasurf.nl
surfschool@alohasurf.nl
surfshop@alohasurf.nl
+31(0)703227171

Aloha Surfschool

Leren golfsurfen in Scheveningen doe je bij Aloha Surfschool. Onze locatie biedt de kortste afstand tot de break, dus je bent zo op je plank en in de golven. De lesgroepen zijn klein zodat we veel persoonlijke aandacht aan je kunnen geven tijdens de surfles, workshops, surfcamps voor kids en allerlei andere beachsporten. Met onze enthousiaste en ervaren surfinstructeurs ervaar je de kick van de eerste keer staan en het pakken van die perfecte golf. Meld je nu aan voor een surfles!

Aloha Surfshop

Aloha Surf is een echte surfspeciaalzaak voor de ervaren surfers en een hippe surfshop voor iedereen die op zoek is naar de leukste surfgadgets en de laatste (duurzame) surfmode voor mannen en vrouwen. Wij staan 7 dagen per week met persoonlijke service en expertise voor je klaar! Alles is op voorraad en we kunnen binnen 2 dagen leveren. Neem een kijkje en bestel je surfgear op onze surfwebshop.

Aloha Kitchen

Na een goeie surfsessie even bijkomen in de zon met een kopje koffie en lekkernijen uit de Aloha kitchen…lekker toch?!  Wij zijn dagelijks open voor een bakkie heerlijke biologische puro koffie, homemade granola met yoghurt en vers fruit als ontbijt. Voor lunch en avondeten hebben we heel veel lekkers, zoals onze super toasty’s, Alohaburgers en groene salades. Dit is het perfecte power food “voor” of juist “na” het surfen. Neem vast een voorproefje!

Aloha Event

Met je bedrijfsuitje naast het surfen ook nog een andere activiteit doen? Aloha Event biedt sportieve, culinaire en creatieve workshops aan om met je collega’s, vereniging, klas of in ander groepsverband een gezellige dag te beleven op het strand. Kies hier één van de activiteiten of een arrangement dat we voor jouw evenement op maat maken.

Surfen  –  Power Kiten  –  Skateboarden  –  Longboarden  –  Beachvolleybal  –  Zandkastelen bouwen  –  Surf & tapas  –  Sieraden maken