Freestyle-motorcrosser Robbie Maddison staat bekend om zijn buitensporige motorstunts waarbij zijn nieuwste project hem naar Nederland en 2018 Red Bull Knock Out bracht. Hier is alles wat u moet weten:

  • De Australiër reisde naar Den Haag om zijn crossmotor mee te nemen voor een ritje op het water toen hij op weg was naar de Red Bull Knock Out start in Scheveningen.
  • De onorthodoxe pendelaar van de 37-jarige man naar ‘s werelds grootste strandrace zag hem langs kanalen slingeren langs een traditionele Nederlandse windmolen, een vrouw die was aan het wassen was aan een lijn en enkele Aziatische toeristen voordat hij uit de zee tevoorschijn kwam.
  • Het is het nieuwste leuke project van Maddison, die zowel wereldrecords heeft gebroken als de filmstunt dubbelstunt voor Daniel Craig in James Bond-film Skyfall en Vin Diesel in xXx: Return of Xander Cage.
  • Nu deel uit van de nieuwe World Enduro Super Series (WESS), 2018 ziet Red Bull Knock Out een mix van topmotocross, enduro, rally-raid en harde enduro-rijders verzamelen op 10 november voor ‘s werelds zwaarste strandrace.