In november 2018 is er een splinternieuw windsurf- en kitesurfcentrum geopend op El Medano, Tenerife. Het centrum heet het Duotone Pro Center en is te vinden aan de boulevard direct tegenover de wind- en kitesurfspot in El Médano.

Bij het opzetten van het centrum is er alles aan gedaan is om de bezoekers van het centrum op alle fronten perfect van dienst te kunnen zijn. Het is mogelijk om online je materiaal te huren of lessen te boeken en er zijn lockers om je spullen in op te bergen. Ook kan je na het varen (warm) douchen en daarna lekker wat eten of drinken in de beach bar/restaurant, die direct naast het center is gevestigd.

Het centrum wordt gerund door een internationale groep enthousiaste windsurfer en kite professionals die hun ervaring in het runnen van een center en het lesgeven over heel de wereld hebben opgedaan.

Wanneer je kite & windsurf lessen krijgt bij het Duotone Pro Center krijg je een helm op waarin een microfoon en koptelefoon systeem is geïntegreerd zodat je leraar met je kan communiceren als je op het water bent.

https://www.facebook.com/duotoneprocenter/

https://www.duotoneprocenter.com

https://www.instagram.com/duotoneprocenter/