Onmisbare accessoire in dit hardloopseizoen

De lente is in volle gang. Dat betekent dat bloemen weer bloeien en de zon weer volop schijnt. Kortom, de hardloopschoenen kunnen weer uit de kast worden gehaald! Tijd om de hardloopspullen uit de kast te halen en ze eens goed onder de loep te nemen, want hebben die de koude en modderige kilometers uit de winter wel overleefd? Tijd voor een meer vrolijke, motiverende en lichte outfit!

Veel hardlopers hebben een voorliefde voor apps en horloges die het trainen ondersteunen, die progressie monitoren en de doelstellingen delen. Deze gadgets geven nét die ene duw in de rug die sommigen nodig hebben. Muziek is één van de grote factoren die de motivatie naar een hoger niveau tilt. Onderzoek heeft aangetoond dat het luisteren naar muziek tijdens het sporten de workout intensiteit met 15% verhoogd. Een hoofdtelefoon is dus onmisbaar in jouw hardloop kit!

Hardlopen met muziek kan een uitdaging zijn. Maar liefst 89% van de ondervraagden geeft aan dat de in-ears pijn doen, soms uit het oor vallen, te zwaar zijn of te warm zijn.

Yurbuds, powered by JBL, heeft sport in-ears ontwikkeld met het oog op de hardloper. Zonder problemen kan de renner genieten en gemotiveerd worden door goede geluidskwaliteit zoals je van JBL gewend bent. Het maakt niet uit wat het rentempo is, de hoofdtelefoon is niet langer meer oncomfortabel tijdens het hardlopen, vanwege de fijne pasvorm. De unieke TwistLock™ Technology en FlexSoft™ Comfort Fit maken deze in-ears erg comfortabel en zorgen ervoor dat ze niet uit het oor kunnen vallen, irriteren en geen pijn doen. Handig detail: ze zijn ook nog een zweetbestendig.

yurbuds inspire

yurbuds inspire

De combinatie van het kenmerkende geluid van JBL en PureBass Performance zorgen voor een superieure geluidskwaliteit. Daarnaast zorgen de Quik Clik™ Tangle-Free Magnets ervoor dat ze makkelijk op te bergen zijn, zodat de draden niet meer snel in de knoop kunnen raken. Dat scheelt al snel 10 minuten werk! Kortom: sneller de deur uit om dat ene sprintje te trekken in plaats van tijd te spenderen aan het uit de knoop halen van de oordopjes. Haal de yurbuds uit de tas en hit the road!

Naast dat de yurbuds powered by JBL goed blijven zitten, zorgt de exclusieve technologie ervoor dat telefoons of mp3-spelers ook makkelijk opgeborgen kunnen worden. De Inspire 300 in-ears zijn voorzien van een microfoon met een one-touch muziekbediening en belcontrole. De Inspire™ 400 gaat net een stapje verder met haar stembediening en volumeregeling voor Apple® -apparaten.

Of je nou 5 kilometer rent, wandelt of zelfs een marathon dit seizoen, muziek zorgt voor positieve energie en genoeg motivatie om een extra boost te krijgen tijdens de laatste kilometers. T-Shirts, legging en schoenen liggen al klaar? Denk dan ook aan een goede playlist en sprint de lente in met yurbuds powered by JBL.

De kosten voor de yurbuds, powered by JBL, variëren van €39.99 voor de Inspire 300 en €49.99 voor de Inspire 400. Voor meer informatie over yurbuds powered by JBL bezoek www.jbl.nl.