De lente komt eraan. Tijd om de wintergrammetjes eraf te sporten en te genieten van de eerste zonnestralen op je gezicht. Vanaf vandaag helpt schaatskampioen Mark Tuitert je daarbij. Hij haalde uit het zonnige Californië de Cardiff Cruiser Skate van de Cardiff Skate Co. waarop je zo wegrijdt, of je nu een ervaren rot bent of een nieuwsgierige beginner. En dat doe je op je eigen schoenen, dus onderweg even een terrasje pakken, doe je even makkelijk als altijd. Geen zere voeten, geen gehannes met aan- en uittrekken: Je stapt zo in de Cardiff Cruiser en bent onderweg. De skate is niet voor niets populair in Amerika.

Cruiser Blue profile

Mark Tuitert ziet het al helemaal zitten: “Het asfalt ligt voor je klaar. Het lijkt me geweldig om heel Nederland aan het skaten te krijgen. Ik weet hoe leuk het kan zijn. Daarbij is het de perfecte manier om fit te blijven en snel en comfortabel van A naar B te komen. Het is weer een keer iets anders dan fietsen of lopen. Bovendien is skaten ideaal voor het trainen van de spieren rond je benen, billen en heupen. Dankzij de zijwaartse afzet op de skates train je al deze spiergroepen. Zonder dat je het door hebt, want je bent iets leuks aan het doen!”

Cardiff Skate Cruiser

Skaten kan dankzij jeugdskate ook met het hele gezin. “Mijn dochter is er al helemaal weg van. Door het automatisch aanpasbare schoenmaatmechanisme groeien de skates met de kinderen mee.”

Voet in Skate

Mark is natuurlijk een geoefende skater, maar juist met zijn nieuwe favoriete skate kan iedereen aan de slag. “De Cardiff Cruiser is niet de traditionele skate zoals wij die kennen. Iedereen kan er op leren skaten, van jong tot oud. De beweging is nét even anders dan op de huidige schaatsen of inline-skates. Na 10 minuten heb je de beweging door en beleef je een geheel nieuwe skate-ervaring.”

Voor meer informatie ga naar: http://cardiffskate.nl/pages/mark-tuitert