Parachutespringen is het mooiste wat er is.

Of je nu als extreme sporter wilt leren parachutespringen, een tandemsprong wilt maken of al vele sprongen hebt, Paracentrum Texel heeft alles om uw sprong tot een succes te maken. De mooiste locatie van Nederland en de gezelligste en professioneelste instructeurs, die leven van en voor het springen.

Parachutespringen, dat wil ik zelf kunnen.

Altijd al gedroomd over helemaal alleen uit een vliegtuig springen?! Zelfstandig door de lucht vallen en uw parachute openen?! Leren parachutespringen is makkelijker dan u denkt.
Paracentrum Texel biedt verschillende opleidingen aan voor mensen die zelf willen leren parachutespringen. Elke opleiding begint met een dag theorie en dan kan het feest gaan beginnen. Een cursus parachutespringen duurt 2 dagen, een week of twee weken en is prima te combineren met een vakantie op Texel.

Parachutespringen, dat heb ik altijd al een keer willen doen.
De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. U springt dan aangehaakt aan een instructeur. U krijgt geen theorieles en hoeft niets zelf te doen, behalve genieten van deze onvergetelijke ervaring. Een tandemsprong kent geen minimum of maximum leeftijd.

Parachutespringen, dat blijft boeien.
Voor teams en individuele springers die hun vaardigheden willen verbeteren, biedt Paracentrum Texel ruime mogelijkheden. Een ruime hangar, teamrooms, dropzone voor de deur, snelle kist, professioneel manifest en coaching op elk denkbaar gebied.

Parachutespringen, is niet alles.
In hetzelfde gebouw als Paracentrum Texel is ook Tesselair gevestigd. Voor sleepvluchten, foto- en filmvluchten en vlieglessen. Een rondvlucht maakt u al voor €39,50 en kinderen tot en met acht jaar mogen mee voor de halve prijs. Gezellig met het hele gezin vliegen boven Texel.

Parachutespringen, is een feest.
Vier keer per jaar organiseert Paracentrum Texel een groot springevenement. Deze evenementen trekken springers uit heel Nederland en ver daarbuiten. Elk evenement richt zich op een andere discipline in het springen, maar een ding hebben ze alle vier gemeen. Het is weer of geen weer altijd gezellig.

www.paracentrumtexel.nl

Skydive Zeeland is een paracentrum gelegen op de Zeeuwse eilanden. Door de combinatie van zee, rivieren en land is het uitzicht uniek. U kunt hier met recht spreken van “a jump with a view”.

U kunt genieten van dit uitzicht door middel van een tandemsprong ook wel duosprong genoemd. Onder begeleiding en gekoppeld aan een zeer ervaren instructeur maakt u van grote hoogte de sprong van uw leven.

De staff van Skydive Zeeland kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waardoor u, naast een gedegen voorbereiding, ontspannen begeleid wordt tijdens het parachute springen.

www.skydive-zeeland.nl