Heb jij al een keertje vooruit gekeken wat het weer gaat worden de komende weken? Wij wel. Het weer voor zaterdag 8 juni ziet er top uit. En dat is maar goed ook, want dan is het tijd voor Red Bull Framed Reactions. Ben jij er bij? Check dan even deze info.

Wanneer is Red Bull Framed Reactions
Op zaterdagavond op 8 juni 2013 komt de wereldtop van Freestyle BMX naar Amsterdam om daar de meeste dikke BMX acties te laten zien.

De hekken van Cultuurpark Westergasfabriek gaan open om 18.00 uur.
Om 20.30 begint de preshow en om 21.00 uur is het serious showtime. De finale is rond 23.00 uur.

Wat is Red Bull Framed Reactions?
Red Bull Framed Reactions is een internationale BMX competitie waar de 16 beste riders ter wereld samen komen om het publiek te trakteren om extreme acties.

Waar kan ik een kaartje kopen?

Dat is niet nodig. Iedereen heeft gratis toegang. Koop maar een kaartje voor je oma: Groetjes uit Amsterdam.

Hoe werkt de competitie?
In de kwalificaties krijgen de 16 riders allemaal 2 x 90 seconden de tijd om hun tricks te laten zien. De beste run telt. De 8 beste riders gaan door naar de finale. De finalisten krijgen ook 2 kansen om de jury te imponeren. En dan heeft de jury genoeg gezien om te bepalen wie de winnaar is.  Er worden ook nog 2 special awards uitgereikt voor de Best Trick en Best Line.

Welke riders doen mee aan Red Bull Framed Reactions?
Pat Casey, Bas Keep, Drew Bezanson, Ben Hennon, Gary Young, Daniel Wedemeijer, Daniel Sandoval, Kevin Peraza, Rob Darden, Ben Wallace, Harry Main, Logan Martin, Daniel Dhers, AJ Anaya, Ryan Taylor en Morgan Wade laten jou hun BMX tricks zien. Bekijk de profielen.

Waar is Red Bull Framed Reactions?
Red Bull Framed Reactions vindt plaats in het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam.

Adres:
Polonceaukade 27
1014 DA Amsterdam

Hoe kom ik bij Red Bull Framed Reactions?
Wegens beperkte parkeermogelijkheid en omdat je vast geen zin hebt om lang naar een parkeerplekje te moeten zoeken adviseren wij : kom met het Openbaar Vervoer.

De kortste route is via Centraal Station, stadsbus 21 (richting Geuzenveld) uitstappen halte Van Hallstraat. Kom je vanaf Station Sloterdijk: neem dan regioliner 82 of stadsbus 21.

Jaaaa, ik wil daar bij zijn!
Dan zien we jou op zaterdag 8 juni. Iedereen heeft gratis toegang. Kom jij op je BMX? Dan hebben we een speciale verrassing voor jou…

Oh nee… ik ben: ziek/te laat/vergeten/bus gemist.
Maak je geen zorgen. Je kunt Red Bull Framed Reactions ook thuis of op je mobiel volgen op de livestream via www.redbull.nl/bmx. En op zaterdag 15 juli kun je ook terugblikken met RTL Xtreme (17.30 uur op RTL 7).

Options

Selecteer