Escape that building with a Spyderweb ride! Ervaar een adrenaline shot, laat jezelf door dit escape net in een vrije-val naar beneden glijden. Niet zonder gevaar, een gezond en sterk hart is vereist.

Escaperoom is old, Escape-that-building, dan heb je iets te vertellen thuis

Via een spyderweb kun je binnen no-time ontsnappen uit een hoog gebouw. Het moment dat je je laat gaan stijgt je hartslag met 1000%

Dan voel je de vrije val en gaan alle remmen los. Durf jij het aan? Een extreme sport die iedereen kan beoefenen. 

Brandweer gereedschap

Het Spyderweb is afkomstig uit de brandweer wereld. Zij gebruiken het om mensen te redden welk zitten opgesloten in een hoge flat. Een benarde situatie, stel je maar voor: je werkt in een kantoortoren op de tiende verdieping. Er ontstaat brand op de vijfde verdieping. Je hoort de brandweer aan komen rijden, ze plaatsen het spyderweb en je kunt snel en zonder gevaar ontsnappen. Ik weet zeker dat je de brandweermannen onder aan het net eeuwig dankbaar zult zijn. 

Spyderweb

BrandweerSurvival

Evenementen organisatie BrandweerSurvival heeft een Spyderweb in bezit. Op zoek naar een echte publiekstrekker, iets waarmee je van veraf aandacht trekt? Stuur dan een email naar BrandweerSurvival. Het Spyderweb is ook te boeken als onderdeel van  teambuilding uitjes. Verleg samen met je collega’s je grenzen. Doe iets totaal anders. Teambuilding activiteiten zorgen voor saamhorigheid. Je beseft dat je samen veel meer bereikt dan alleen. Wij brandweermannen weten daar alles van! Laat je inspireren door mannen met ervaring. Dagelijks hebben wij te maken met extreme dingen.

[addtoany]

Bezoek de website BrandweerSurvival