Surfen bij Hart Beach!

Wil je van je bedrijfsuitje een écht feestje bouwen? Samen met je vrienden nemen wij je mee naar Hart Beach Surfers Paradise op het Scheveningse strand! Beleef hoe het is om op een golf te staan, te surfen en daarna met je voeten in het warme zand na te genieten van een drankje en een heerlijke BBQ.

In een korte introductie leren jullie de veiligheidsregels en de technieken van het surfen. Vervolgens gaan jullie onder begeleiding van professionele surf instructeurs het water in om zelf echt golven te pakken! De surfles duurt ruim 2 uur en is inclusief alle benodigde materialen (surfboard & wetsuit).

Daarnaast ook…

Lekker wakker worden met fairtrade Puro koffie & muffin ontvangst. Uitgebreid lunch buffet voor of na het surfen met huisgemaakte broodjes en de ultieme Beach BBQ om deze onvergetelijke dag af te sluiten .

Locatie & faciliteiten

Hart Beach Surf Center staat op het strand van Scheveningen, de perfecte spot om het surfen onder de knie te krijgen. Iedereen kan het leren, dus jij ook! Wij beschikken over toiletten, mannen en vrouwen kleedruimten met warme binnen douches. Ook kun je waardevolle spullen veilig bij ons achterlaten in kluisjes. Tevens hebben wij een vergaderruimte te huur met uitzicht op zee!

Activiteiten & workshops

Het hele jaar door zijn wij geopend en is het surfen niet voor alle collega’s binnen jullie bedrijf weggelegd? No worries! Daar hebben wij ook aan gedacht, met andere passende activiteiten & workshops kan iedereen de surf lifestyle ervaren

Met veel passie en plezier maken wij samen met jullie een onvergetelijk programma op maat voor het bedrijfsuitje! Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of vrijblijvende offerte: events@hartbeach.nl of 06-24255005. www.hartbeach.nl