Telstar Surfclub, dé windsurf, kitesurf en SUP spot op Strand Horst Ermelo. Een unieke locatie om actie, ontspanning te combineren op één van de populairste windsurf – en kitesurf locaties van Nederland.

Telstar Surfclub organiseert met passie, sportieve en gezellige groepsuitjes op Strand Horst aan het Wolderwijd, op de grens van Gelderland en Flevoland. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfsuitjes, vergaderbreaks, teamuitjes, teambuilding, familie-uitjes, vriendenuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. Ons enthousiaste team staat voor jullie klaar met programma’s voor groepen van 10 tot 200 personen met de thema’s water, strand.

Afhankelijk van jullie wensen kan het programma worden afgestemd op teambuilding en samenwerking, competitie of op ongeremd plezier (een combinatie is natuurlijk ook mogelijk). Onze ervaren instructeurs zien toe op een dag van topkwaliteit waarin veiligheid vanzelfsprekend is. 

ONZE ACTIVITEITEN zijn er al vanaf € 5,- per persoon

Een greep uit onze groepsactiviteiten op Strand Horst in Ermelo:

  • Windsurfen
  • Stand Up Paddling
  • Kitesurfen
  • SUP battle met 2 * 8 pers. SUP / Gegarandeerd Fun!
  • Powerkiten
  • Beach volleybal
  • Beach challenge
  • Sloeptocht over het wolderwijd
  • En nog heel veel meer!

In de praktijk werken wij veel met maatwerk. Wij helpen je graag het programma geheel naar jullie wens samen te stellen. Daarbij zijn verschillende combinaties van bovenstaande activiteiten mogelijk.

TELSTAR SURFCLUB

Na de activiteiten kunnen we maken de dag compleet maken met een lunch of een barbecue special. Telstar Surfclub heeft vanaf 2016 een uitgestrekt terras aan het water met een prachtig restaurant, en zelfs de mogelijkheid tot overnachten. Uiteraard kan je bij onze Surfschool ook terecht voor individuele activiteiten zoals windsurfen, kitesurfen en SUP.

BEREIKBAARHEID

Strand Horst ligt centraal en is makkelijk bereikbaar. Er is bij ons ruim voldoende parkeergelegenheid direct bij Telstar Surfclub.

Vanaf Zwolle: A28 afrit 11 – Harderwijk-Zuid. Aan het einde van de afrit rechtsaf. Parallel aan de snelweg in zuidelijke richting na 500 meter door de slagbomen verder rijden.

Vanaf Amersfoort: A28 afrit 11 – Harderwijk-Zuid. Aan het einde van de afrit, de rotonde bij de derde uitrit verlaten en de snelweg over. Bij de T-splitsing rechtsaf en parallel aan de snelweg in zuidelijke richting na 500 meter door de slagbomen verder rijden.

Website : www.telstarsurfclub.nl